Hallo, leuk dat je mijn site bezoekt....

 

Voor wie ons nog niet kent zal ik ons even in het kort voorstellen :

 

Mijn naam is Giel en ik ben getrouwd met Anne en beide zijn wij werkzaam in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking te Zwammerdam. Zelf werk ik als activiteiten begeleider op de Kromme Spaak, een zorglocatie van Ipse de bruggen waar we met cliënten fietsen repareren en opknappen. We wonen in Bodegraven.
Op 23 maart 2020 mochten Anne en ik ons de gelukkigste mensen ter wereld noemen. We hadden een (in eerste instantie) gezonde zoon gekregen, die we de naam Jorrit hebben gegeven. Een week na zijn geboorte werd er een hartruis geconstateerd, na een echo werd duidelijk dat het geen onschuldig ruisje was. Tetralogie van Fallot, een aangeboren hartafwijking, wat betekent dat het hart 4 'bouwfoutjes' heeft. Ons geluk is dat deze afwijking goed te opereren is. Jorrit is inmiddels succesvol geopereerd, en doet hij het fantastisch. Wij realiseren ons dat dit niet vanzelfsprekend is en dat onderzoek nog altijd hard nodig is. Wij zijn zeer dankbaar en willen graag iets doen voor de stichting Hartekind, een stichting die onderzoeken mogelijk maakt.

Mijn Plan....

Met een budgetmotor rijden vrienden en ik in Juni 2021, heen en weer naar Italië. Iedere kilometer kan gesponsord worden voor de toekomst van “hartekinderen” via stichting Hartekind. Lees verder op de volgende pagina.

 

donner.png
logo-v2-full.png
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2021 door WLM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now